Jump to content
tkam

Major Forum Software Upgrade - August 5, 2015

Recommended Posts

I've noticed that quite a number of pages (about 60 or so) have been purged in the Stax thread after the website upgrade. Like I'll google for some posts that shows up Stax thread head-case page 463 but when I click on it, it directs me to page 4 and there is only 406 pages in the Stax thread. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

it could be a page numbering issue, rather than an actual loss of data.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Highly doubting any data was lost, possibly different number of pages due to all the posts/threads being rebuilt.  So if there had been lots of deletions over the years in that thread, the rebuild would have reset the post count for the thread to how many posts actually exist right now, which would in turn change the number of pages.

Also, I made several changes last night, mostly server config changes to help with overall speed and such of the site so that should be better now.

Edited by tkam
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

...

One thing I used to use sometimes was the "preview post" button. Any chance of getting it back?

...

This! Also, I cannot seem to figure out how to go to the first unread post of the thread.

Otherwise everything else is good. The new look is great, speed is fine and notifications are working. Thanks for all the hard work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks nice, but I don't like that I can't force desktop mode on Chrome on Android on my Note 4.   Not a good upgrade for me.   

Yeah. 

Can't even fucking navigate this stupid...where's the fucking New Content? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

...where's the fucking New Content? 

It's not hard - the big star icon at the very top of the page.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Highly doubting any data was lost, possibly different number of pages due to all the posts/threads being rebuilt.  So if there had been lots of deletions over the years in that thread, the rebuild would have reset the post count for the thread to how many posts actually exist right now, which would in turn change the number of pages.

Also, I made several changes last night, mostly server config changes to help with overall speed and such of the site so that should be better now.

This is having a noticeable effect here. Pages load way faster, including the ones with pics that right after the update were slow like a snail. Thank you!

Edited by Torpedo

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've noticed that quite a number of pages (about 60 or so) have been purged in the Stax thread after the website upgrade. Like I'll google for some posts that shows up Stax thread head-case page 463 but when I click on it, it directs me to page 4 and there is only 406 pages in the Stax thread. 

Why don't you search inside HC -- the search feature is strong and you can do it inside threads or globally -- and see if you find the stuff you think is missing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mobile users should now be able to get the desktop version by selecting the 'Desktop View' theme.  It's a direct copy of the default theme with responsiveness turned off.

Edited by tkam
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah, that's the auto-merge posts function I believe.  Pretty sure that's something I can make changes to, I'll look into it.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minor thing Todd and may be on Tapatalk's side -- if you post a picture through them then, no matter where you put the caption (i.e. below), it will always show up on the main site on the same line as the picture. 

Similarly OCD, is there an option to allow edits within a short time period (say 5 minutes?) without the post being flagged as edited. This is purely for fat fingers etc., not changes of heart.

 :)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minor thing Todd and may be on Tapatalk's side -- if you post a picture through them then, no matter where you put the caption (i.e. below), it will always show up on the main site on the same line as the picture. 

Similarly OCD, is there an option to allow edits within a short time period (say 5 minutes?) without the post being flagged as edited. This is purely for fat fingers etc., not changes of heart.

 :)

 

 

I've seen the same Tapatalk photo effect. And occasionally Tapatalk will post in very small font with the "Sent from Tapatalk" or whatever in small font directly after the post text. And as Stretch says, these very well may be Tapatalk issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There were 3 new releases for Tapatalk on the server side since I re-installed it after the upgrade.  I just installed the latest version so hopefully that fixes some of the issues you are seeing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There's a weird thing in Tapatalk where images or words are not visible in a post but then you quote the post and you can see the missing elements.  The online version does not have this issue.  The libations thread had one instance and the consumerism thread had another tonight.  Strange.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not much I can do about that unfortunately, just have to wait for the next time they update the app or server-side plugin to see if that fixes those issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just noticed sometimes...

When viewing a closed thread I can see the last member who has posted.

Opening the thread to view the last post the member is different.

J

Share this post


Link to post
Share on other sites

There seems to be an intermittent issue when I try to respond to a PM. When I tap the "Reply to ..." link, instead of giving me a text box to type my reply, it asks me to attach a file. But this problem comes and goes.

Also, any chance of bringing back the posting numbers? It's a useful feature when referring to information in postings.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've noticed this one a few times. When in New Content mode, and reading a thread, if I hit the New Content again, I get

Sorry, there is a problem

Please wait 1 seconds before attempting another search

Error code: 1C205/3

Very nice job on the upgrade Todd! It does seem faster and for the most part works very well.

Edited by Pars

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×