Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'stax srm-t1'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • General Announcements
    • Suggestions
  • Gear
    • Headphones
    • Headphone Amplification
    • Home Source Components
    • Home Theater
    • Portable Audio
    • Audio Accessories
    • Miscellaneous
    • Do It Yourself
    • Speakers
  • Manufacturer/Member of the Trade Boards
    • Product Annoucements
  • Entertainment
    • Games
    • Music
    • TV
  • General Category
    • Meets
    • Off Topic
    • Food and Drink
    • Sports Talk
    • GoRedwings19's Computer Help Hotline

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Skype


Jabber


Yahoo


ICQ


Website URL


AIM


Interests


Location


Biography


Location


Interests


Occupation


Hobbies


Headphones


Headphone Amps


Sources


Other Audio Gear

Found 2 results

  1. Hi all, I’ve lurked here for a while but am active in the other regular forum. Apologies for the cold post here, but after a trade and drunken bidding on Yahoo Auctions I find myself with both an SRM-T1S and a 006t (both have pro and normal bias outputs). I would like to get the CCS mod done to one of them, likely the 006 which I would then keep. There’s likely no way in hell I would trust myself to do the mod, though I have JimL’s article. So my post is to find someone who could upgrade my 006t with the CCS mod and whatever other upgrades and updates (and voltage change) you feel would be worthwhile. I’m using it to drive (primarily) an L300LE and a NB Lambda. I have a Hive and an RR1 but I think I just like the Stax sound too much, and will likely sell those to pay for a Sigma. I’m in Los Angeles and so would love to be able to drive to drop this off rather than ship, but am happy to ship too. Thank you, and I apologize if this is not the place to post this. Jake
  2. A friend of mine has asked me to look at his vintage SRM-T1. The caps are all vintage so I will be replacing them. I count 10 electrolytic caps in there. 4x 400V 100uF 2x 10V 220uF 2x 35V 47uF 2x 50V 10uF The left channel has very weak sound. You can barely hear it when the volume knob is turned up all the way. The right channel is perfectly fine however. I'm not sure where to start troubleshooting this one. Unfortunately, I do not have another pair of electrostatic headphones to try. The left channel has worked before but it seems to work intermittently. I adjusted the offset and balance when he first purchased the amp a few months ago. Am I missing anything else that I should be doing with vintage Stax amps? Thanks!
×
×
  • Create New...